Bøgedal

- en hjemmeside af Lykke og Poul Erik Jensen

Gårdsalg

Kræmmer- og loppemarked


Bøgedals store loppemarked der administreres af Lykke er en omfattende sag, der rummer alskens ting og sager - fra nips til møblementer - altsammen noget der kan købes for en slik. Udvalget findes under tag i 2 stø,rre staldbygninger, der ligger til venstre når du kommer ind på gårdspladsen.


Som ved de fleste loppe- og kræmmermarkeder, er betalingen kontant i form af gode danske pengesedler og mønt eller Mobile Pay. Dankort modtages således ikke.


Herunder et dias show fra loppemarkedet. Gør et kup - kik indenfor i staldene.


Herunder et dias show fra loppemarkedet. Gør et kup - kik indenfor i staldene.


 

Salg af gran til æresporte


Hele året sælger vi gran til æresporte - Kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og andre begivenheder, der har brug for en æresport.


Inspiration til at lave en æreport laves - klik her.Salg af lammekød og lammeprodukter


Vi avler Shropshire. Shropshirefåret er et middelstort kødfår. Det stammer fra Grevskabet Shropshire i England, hvor det første gang blev udstillet omkring 1850. Målet med racen var at skabe et godt kødfå,r, der samtidig har gode avlsegenskaber. Og efter engelsk standart gør det heller ikke noget, at fåret er smukt i landskabet. Shropshirefåret er kendt for sin kræsenhed, derfor kaldes det "Juletræesfåret".


Ved Påsketid hvert år får vi lam og vores besætning øges betragteligt. Vi beholder en del af gimmer lammene med henblik på videre avl men sælger også levende og slagtet lam samt produkter herunder Bøgedals lækre lammespegepølse og grillpølser i flere forskellige varianter.


Vi slagter hvert efterår i oktober/november. Det muligt at forudbestille slagtede hele eller halve lam, hvor udskæring foretages efter ønske. Hvis I opgiver jeres e-mail sender vi gerne en bestillingsseddel.


Shropshirekødet er berømt for sin finfibrethed og sin mørhed og fine smag. Kødet har en perfekt fedtfordeling, der sikrer en perfekt smagsoplevelse. Mørt og saftigt kød.


Vi bruger de bedste avlsvæddere af høj standart. Besætningen har M3 status. Testes hvert år for klovsyge. Følger vaccinationsprogrammet "Porcilis T- brand" der sikre får og lam mod bløde nyrer og stivkrampe.


Vi har lavet en lille dias serie af vores besætning som du kan se herunder:
Juletræssalg og salg af pyntegran


Hygge jul på Bøgedal i Slimminge hos Lykke og Poul Erik.


Handel lokalt. Vi sælger økologisk Normans/Nobilis juletræer - fæld selv. Herudover pyntegrønt, mos, hasselnødder, kogler samt diverse tilbehør til juledekoration. Vort store loppemarked bugner af nisser, julepynt, legetøj, kalendergaver, ting til pakkeleg, bøger, porcelæn, glas m.m. - alt til billige priser.


Gå en tur i plantagen, fæld dit eget juletræ og se på fåreflokken, hvor vædderen hygger sig med "damerne". Vi byder på kaffe og saft og pebernødder.


Vi holder åbent fra kl. 10 til kl. 16 hver weekend op til jul eller efter aftale.


Vel mødt hos Lykke og Poul Erik Jensen.


Kontaktinformation herunder:


Lykke & Poul Erik Jensen

Gammel Slimmingevej 8 B

Slimminge

4100 Ringsted

 

Telefon - Lykke: 71 75 08 46

E-mail - Lykke: lykke@lpej.dk

 

Telefon - Poul Erik: 24 49 98 35

E-mail - Poul Erik: pej@lpej.dk